Навес за кола – сигурна защита на вашия автомобил

Навесите за автомобили намират все по-широко приложение в ежедневието. Забелязваме ги край еднофамилни жилища, кооперации и блокове, както и край учреждения, в търговски райони и др. Особено популярни са за автокъщи, където могат да се използват за няколко автомобила, оползотворявайки оптимално разполагаемата площ.

Особености на автомобилните навеси

Защитата на автомобила от слънцето и други атмосферни условия ще помогне за удължаване на живота му. Инсталирането на навес е евтино и разумно решение да се погрижите за колата си.

За разлика от гаража, навесът няма странични стени, а сред разнообразието от модели можете да изберете най-подходящия за вашите условия и предпочитания.

Най-разпространеният тип навес за кола е изграден от устойчива алуминиева конструкция с покрив, който издържа близо 100 кг снежен товар на квадратен метър и е устойчив на UV лъчи.

Размерите са различни, като освен стандартните модели, производителят може да предложи и модел, изцяло съобразен с изискванията на всеки потребител.

Удобства на навесите за автомобил

В сравнение с традиционния гараж, изграденият на открито навес за автомобил предлага редица ключови удобства, които се превръщат във важни предимства:

По-ниска цена

Строежът на открит гараж е в пъти по-евтин от строежа на конвенционалния такъв. Материалите са също толкова качествени, но самото изграждане не е толкова трудоемко.

Бързина на монтаж

Времето, необходимо за изработка и монтаж, е значително по-кратко от това, нужно за монолитна постройка. Желаният навес може да бъде произведен в рамките на 15 дни, а доставката и монтажът да отнемат само 1 ден.

Оптимално оползотворено пространство

Гаражът на открито заема много по-малко място във външното пространство, което гарантира удобство и спетява от ценния терен за всички останали ваши идеи.

Сигурна защита за автомобила

Предпазването на автомобила от дъжд, силно слънце, градушка и други атмосферни влияния през настъпващия пролетно-летен сезон е много важно. Навесът ще го защити  напълно и от различните неблагоприятни метеорологични условия като сняг, паднали клони и листа, киселинен дъжд и др. Качествената конструкция ще съхрани боята и каросерията отвън, а от слънцето – и тапицерията, и таблото в купето.

Лесна поддръжка

Забравете за нескончаемите скъпи ремонти. Навесът за автомобил не изисква такива грижи, каквито са необходими за поддръжката на една традиционна постройка.

Издръжливост

Конструкцията на навеса за автомобил е здрава и издръжлива. Дъждовната вода се оттича през специално вградения улук. Покривът е устойчив на ултравиолетовите лъчи и на огромни натоварвания. Навесите не корозират, което означава не само минимална поддръжка, но и дълготраен експлоатационен живот.

Ефектна визия

Модерните гаражни навеси са проектирани с визия, която е изключително стилна и придава на всеки дом или бизнес локация естетически издържан и луксозен вид.

Различните навеси за коли дават възможност и за адаптивност при изграждането. Начинът на монтаж позволява бързо демонтиране при необходимост и лесно преместване на друго място. Ако притежавате повече от един автомобил или често посрещате гости, с предлаганите варианти от навеси за няколко коли ще намерите решение за ефективна защита на всички тях. За дворно място в къща, частен или обществен паркинг, както и за всяка друга ситуация, практичният, здрав и модерен навес ще бъде гаранция за предпазване на всеки автомобил от неблагоприятни атмосферни условия.