Заслужава ли си да използваме брандирана техника вместо стандартни рекламни материали?

Бизнесът търси все по-атрактивни начини за задържане вниманието на потребителя, провокиране на интерес към продуктите/услугите му и поддържане на добри партньорски взаимоотношения с подаръци за бизнес партньори. 

Негов верен помощник продължават да бъде рекламата в различните ѝ форми. В наши дни, когато светът става все по-технологичен, популяризирането на бранда посредством рекламни материали, каквато е брандираната техника, е наложително.

Защо да заложите на брандирана техника?

Няколко са причините, които бихме могли да откроим в полза на брандираната техника пред стандартизираните промоционални артикули. Без да омаловажаваме ролята на класическите химикалки, тефтери, ключодържатели и т.н., технологичните джаджи предлагат много по-атрактивни маркетинг решения и служат като отличен бизнес подарък.

Не просто рекламни артикули, а практични технологични джаджи

Брандираните технологични джаджи все по-често се предлагат и като корпоративни подаръци за клиенти. Независимо дали ще подарите избраната техника на крайните си потребители – вашите лоялни клиенти, или като подаръци за бизнес партньори, можете да сте сигурни в ползите, които той ще им донесе.

Получателите им биват изключително доволни от факта, че продукт, който навярно са искали да купят за индивидуалните си и/или бизнес нужди, получават под формата на полезен бизнес подарък.

Висока възвръщаемост на рекламната инвестиция

При брандиране на рекламни материали, които са практични и предполагат дългосрочна употреба в ежедневието на клиента, се постига много по-висока възвръщаемост на инвестицията. Техниката е сред аксесоарите, които със сигурност ще влязат в употреба по една или друга причина. Това гарантира представяне на бранда ви за много по-дълго време, от който и да е друг рекламен артикул.

Мощен рекламен инструмент за широк спектър от бизнеси

Рекламната индустрия днес може да ви предложи богат набор от идеи за рекламни материали, които работят в полза на бизнеса, без оглед сектора му на дейност. Практически има толкова много видове рекламни материали в категория техника, с които да направите уникални корпоративни подаръци за клиенти, носещи редица ползи за ползвателите си.

Какви видове брандирана техника има и как да осигурите такава за бизнеса си?

В случаи че търсите иновативни идеи за рекламни материали, тази категория артикули може да ви предложи наистина широк асортимент. N1Adv, като рекламна агенция с опит и широко присъствие на пазара у нас и в международен план, може да ви предложи различни видове рекламни материали, в т.ч. и брандирана техника като:

  • Електроника – преносими батерии, различни тонколони, слушалки, микрофони, смарт гривни, часовници и други;
  • Технологични джаджи –  USB хъбове, адаптери, флаш памети, SD памети, мишки и други малки брандирани периферни устройства;
  • Малки домакински уреди.

За да бъде рекламната ви кампания с използването на брандиране на рекламни материали в категория техника успешна, е важно да съобразите актуалните тенденции в бранша. След като имате ясна представа кой тип технологична джаджа би била предпочитана от таргет аудиторията ви, вашите бизнес партньори и т.н., се обърнете към рекламна агенция, която може да ви предложи богат асортимент и услуга по качествено брандиране на този тип артикули. N1adv е отличен пример в това отношение, тъй като рекламните каталози на агенцията са изключително богати, а цените им: повече от достъпни.