7 интелигентни подаръка за по-интелигентен дом

Интелигентните домашни предмети правят страхотни подаръци и това, което следва, са едни от най-добрите. От по-бърз Wifi до интелигентни термометри за месо, тук има по нещо за всеки в списъка ви.

Използвам всичко изброено тук и мога да удостоверя качеството им. Това е важно за мен. Няма да препоръчам нещо, което не използвам. През цялата година виждам много джаджи и повечето са боклуци. Деветте артикула, изброени тук, работят отлично и са качествени продукти.

Netgear Orbi е част от нов клас Wifi рутери, които използват множество единици, за да покрият дом във Wifi. Този просто работи. За домове със среден и голям размер Orbi ще подобри радикално вашата Wifi производителност.

Използвал съм няколко от конкурентите на Orbi и предпочитам Orbi по няколко причини. Инсталацията беше директна и следва традиционните рутинни процедури за настройка на рутера. Самите устройства разполагат с повече Ethernet жакове, отколкото конкурентите, и от това, което мога да разбера, приложението Netgear Orbi е най-многофункционалното, но най-добре проектирано.

Системата Orbi е скъпа, като основните системи започват от около $ 300, макар че с празнични продажби те могат да бъдат намерени за около $ 200 и нагоре. Netgear пусна няколко нови продукта на Orbi през 2018 г., включително един с вграден кабелен модем, което позволява на собствениците да изхвърлят още една кутия в къщата си.

Meural

Подарете на някого дарбата на изкуството. Meural е интелигентен LCD екран, предназначен да показва произведения на изкуството. Това е прекрасно устройство, в което бързо се чувствам влюбен. Това е вълшебно.

Идеята е проста: Осигурете на собствениците безкраен парад от класически и модерни произведения на изкуството. Това става чрез абонаментна услуга, която предлага дълбока колекция от налични изображения. Изкуството се предлага от най-добрите музеи, художници и създатели на изображения. Лесно е да се изгубите в приложението. Има толкова много налични и приложението върши чудесна работа, като обяснява за художниците и техните произведения.

Собствениците могат също да изпращат свои собствени изображения на дисплея.

Устройството може да се монтира вертикално или хоризонтално и разполага с отчетлив дисплей. Има малък, малко тромав сензор за навигация на контролите, но най-често собственикът ще използва приложението за смартфон, за да промени изкуството.

AcuRite Atlas Weather Station

Това е най-добрата домашна метеорологична станция, която съм използвал. Той е зареден с функции. Станцията измерва дъжд, скорост на вятъра, удари от светлина, нива на UV и др. Всички данни се изпращат до голяма сензорна станция за наблюдение.

Бъди предупреден. Метеорологичната станция е голяма и трябва да бъде монтирана на централно място.

На пазара има много метеорологични станции. AcuRite Atlas е един от най-скъпите, но от това, което съм виждал, е и един от най-точните. AcuRite казва, че е с точност до 1 градус температура и 3 градуса посока на вятъра. Добрите данни са скъпи. Но ако това устройство е извън вашия ценови диапазон, AcuRite и няколко други компании разполагат и с по-евтини модели. Разбира се, някой винаги може да погледне телефона си за времето, но това е малко по-забавно.

Amazon Echo Dot

Echo Dot е фантастичен. Той е малък, евтин и все още работи като по-големите си братя и сестри. Цената на дребно е $ 50, но може да се получи много по-малко с празнични продажби.

Echo Dot може да прави всичко: да възпроизвежда музика, да съобщава времето, да контролира интелигентни домашни устройства и да извежда аудио към аудио система. Поради това огромно количество функции тук има по нещо за всеки.

Има ли някой в ​​списъка ви, който просто иска да слуша музика? Вземете им точката. Те вече имат ли друго устройство Alexa, но имат голяма къща? Вземете им още една точка; Имам шест в целия си дом (и извън него). Слушат ли много музика чрез голяма аудио система? Dot може да изпрати звука през 3,5-милиметровия жак.

SnapPower Outlet Covers

Капаците на изходите на SnapPower са невероятни. Подкрепих Kickstarter още през 2014 г. и оттогава съм клиент. Продуктите просто работят.

Идеята е лудо проста: В капака на контакта са вградени LED светлини или USB контакти или защитени от деца капаци на контакти. Просто свалете стария капак на изхода и щракнете този на мястото му. Самото захващане е това, което захранва устройството; капаците имат спортни метални скоби, които се захващат за проводниците на контакта и захранват светлината или USB изхода (те са UL, изброени в САЩ)

Имам няколко LED плочи в цялата къща и капак на USB изхода в кухнята. Цените започват около 15 долара. Скучен подарък? Да, но невероятен подарък.

Philips Wake-up Light

Убеден съм, че събуждането при силна аларма ще съкрати живота на човека, но тази аларма е различна. Произведено от Philips и достъпно в няколко различни модела, това устройство бавно започва да става по-светло с приближаването на алармата. Philips казва, че помага на човек да се събуди по по-естествен начин. Знам само, че работи.

Миналата година купих едно от тези устройства и това подобри сутрешната ми рутина. Въпреки това работи, аз съм склонен да се събуждам по-освежен и в по-добро настроение, въпреки че не е перфектно. Контролите на устройството са чувствителни и часовникът може да бъде труден за четене. Може да използва интеграция на Alexa.

Освен това, защо жените от снимката са втренчени в светлината? Не прави това.

Nest Hello

Видео звънците променят всичко. Имам една в къщата си и е безценна. Nest Hello е един от най-добрите на пазара. Hello е лесен за инсталиране и използване. Всеки може да го направи.

Hello предлага страхотно качество на видеото и записва постоянно. Това е ключово. Повечето други видео звънци записват само когато се задействат и понякога ключови моменти не се улавят, защото не задействат камерата. Hello дори разполага с разпознаване на лица и може да изпраща предупреждения от смартфон, когато открие някой, когото познава.